OpenLegislation

Regulation 8ZC Minimum SPS indemnity periodF1

England, Wales and Scotland

(1)

The length of any SPS indemnity period must be no less than 6 years beginning with the date of the insolvency practitioner’s appointment to act in a case, provided the SPS indemnity period can be extended for further periods with the consent of the surety or cautioner.

(2)

Where the surety or cautioner is asked to give its consent, such consent must not be unreasonably withheld, but may be given subject to reasonable conditions, including payment of an additional premium.

Annotations

Textual amendments

F1

Sch. 2 paras. 8ZA-8ZD inserted (1.12.2024) by The Insolvency Practitioners (Amendment and Transitional Provisions) Regulations 2024 (S.I. 2024/1090), regs. 1(1), 2(11) (with reg. 3)