OpenLegislation

Section 2 Interpretation

Changes not yet applied. Later legislation changes this provision in ways not yet written into the text below:

In this Act, except as otherwise expressly provided or unless the context otherwise requires—

  • “authorised officer” means an officer of a borough council authorised by the council in writing to act in relation to the relevant provision of this Act;

  • “borough council” means London borough council and includes the Common Council of the City of London; and “borough” and “council” shall be construed accordingly.