OpenLegislation

Regulation 18 Service of notices

(1)

Any notice served under these Regulations must be in writing and may be amended, suspended or revoked in writing at any time.

(2)

A notice may be served on a person by—

(a)

personal delivery;

(b)

leaving it at the person's proper address; or

(c)

sending it by post or by electronic means to person's proper address.

(3)

In the case of a body corporate, a notice may be served on an officer of that body.

(4)

In the case of a partnership, a notice may be served on a partner or person who has control or management of the partnership business.

(5)

In the case of an unincorporated association, a notice may be served on an officer of the association or a member of its governing body.

(6)

For the purposes of this regulation and section 7 of the Interpretation Act 1978 M1 (which relates to service of documents by post) so far as it applies to this regulation, “proper address” means—

(a)

in the case of a body corporate or an officer of that body—

(i)

the registered or principal office of the body; or

(ii)

the email address of the officer.

(b)

in the case of a partnership or a partner or person who has control or management of the partnership business—

(i)

the principal office of the partnership; or

(ii)

the email address of the partner or person who has that control or management.

(c)

in the case of an unincorporated association or an officer of the association or member of its governing body—

(i)

the principal office of the association; or

(ii)

the email address of the officer or member;

(d)

in any other case, a person's last known address, which includes an email address.

(7)

For the purposes of paragraph (6), the principal office of a company registered outside the United Kingdom or a partnership or unincorporated association carrying on business outside the United Kingdom is its principal office in the United Kingdom.

(8)

If the name or address of any occupier of premises on whom a notice is to be served under these Regulations cannot, after reasonable inquiry, be ascertained, the notice may be served by leaving it conspicuously affixed to a building or object on the premises.

Annotations

Marginal citations

M1

1978 c. 30.