Paragraph 8
In this Part of this Schedule “local planning authority” means an authority which for the purposes of F1the M1Town and Country Planning Act 1971 or the M2Town and Country Planning (Scotland) Act 1972, is a local planning authority.
Annotations
Textual amendments
- F1
Words substituted by virtue of Interpretation Act 1978 (c. 30), s. 17 (2)(a)
Marginal citations
- M1
- M2
Notes on Schedule FIRST
Modifications
- C1
Sch. 1: transfer of certain functions (1.7.1999) by S.I. 1999/1750, arts. 1, 2, Sch. 1 (with art. 7)
Sch. 1: certain functions exercisable (30.6.1999) by S.I. 1999/1756, arts. 1, 2, Sch. para. 1 (with art. 8)