Regulation 30 Interpretation of existing consents
In this regulation, “relevant consent” means a hazardous substances consent granted under the 1992 Regulations or a deemed consent claimed before the commencement date under which the following are expressly authorised—
the presence of a category of substance listed in column 1 of part B of Schedule 1 to the 1992 Regulations; or
the presence of a substance named in column 1 of part A of Schedule 1 to the 1992 Regulations.
This regulation applies to a relevant consent where the category or substance referred to in paragraph (1) above—
is not contained in Schedule 1 to these Regulations; or
is differently named or defined under Schedule 1 to these Regulations.
Where this regulation applies references in a relevant consent to a category or substance referred to in paragraph (1) are to be interpreted as if these Regulations had not come into force.