Article 112E Service of notices on the CrownF1
(1)
Any notice or other document required under this Order to be served on the Crown shall be served on the appropriate authority.
(2)
Section 24 of the Interpretation Act (Northern Ireland) 1954 (c. 33) does not apply for the purposes of the service of such a notice or document.
(3)
“Appropriate authority” shall be construed in accordance with Article 118(1).
Annotations
Textual amendments
- F1
Arts. 112A-112E inserted (10.6.2006) by Planning Reform (Northern Ireland) Order 2006 (S.I. 2006/1252 (N.I. 7)), arts. 1(4), 21(1)