OpenLegislation

Section 6 Application to Scotland.C1

England, Wales and Scotland

In the application of this Act to Scotland—

F1(a)

references to F2the Secretary of State shall be construed as references to the Secretary of State;.

(b)

the expression “Registration Acts” means F3the M1Registration of Births, Deaths and Marriages (Scotland) Act 1965, and the expression “Registrar-General” means the Registrar-General of Births, Deaths and Marriages in Scotland;

(c)

for any reference to a registration officer there shall be substituted a reference to a registrar as defined in the M2Registration of Births, Deaths and Marriages (Scotland) Act, 1854;

(d)

. . . F4

Annotations

Textual amendments

F1

S. 6(a) substituted (1.4.1996) by S.I. 1996/273, art. 5(1), Sch. 2 para. 7(3)

F2

Words in s. 6(a) substituted (3.4.2008) by Transfer of Functions (Registration) Order 2008 (S.I. 2008/678), art. 1(2), Sch. 2 para. 4(b) (with art. 4)

F3

Words substituted by virtue of Interpretation Act 1978 (c. 30), s. 17(2)(a)

F4

s. 6(d) repealed by Registration of Births, Deaths and Marriages (Scotland) Act 1965 (c. 49), Sch. 2

Marginal citations

M1

1965 c. 49.

M2

1854 c. 80.

Modifications

C1

References to Minister of Health in s. 2(2)(3) replaced by references to Secretary of State: S.I. 1968/1699, arts. 2, 5(4)(a).