Article 12 Interpretation of “relevant new PCT” in relation to the dividing PCTs for the purposes of ophthalmic supplementary lists
For the purposes of articles 8 and 9, so far as relating to ophthalmic supplementary lists, the relevant new PCT in relation to the dividing PCTs shall be determined in accordance with this article.
Except as provided for in paragraph (4), in relation to a practitioner whose name was included in an ophthalmic supplementary list, the relevant new PCT is that new PCT which—
is established for an area which includes part of the area for which the old PCT, in whose ophthalmic supplementary list the practitioner’s name was included, was established; and
has been nominated as the relevant new PCT by the practitioner on or before 31st August 2006 in a written notification addressed to the old PCT in whose ophthalmic supplementary list the practitioner’s name was included.
Where paragraph (2) applies and no nomination was made by the practitioner in accordance with paragraph (2)(b), article 14 shall apply.
In relation to a practitioner—
whose name was included in an ophthalmic supplementary list; and
in respect of whom there is an ongoing matter,
article 14 shall apply.