Article 13 Interpretation of “relevant new PCT” in relation to the dividing PCTs for the purposes of applications for inclusion in lists
For the purposes of article 9, so far as relating to applications for inclusion in an old list, the relevant new PCT in relation to the dividing PCTs shall be determined in accordance with this article.
Paragraphs (3) to (6) apply in relation to a person who has, before the operational date, made an application to a dividing PCT for inclusion in an old list (other than a pharmaceutical list or a dispensing doctor list) which has not been finally determined by the dividing PCT by that date.
The relevant new PCT which shall deal with the application is the new PCT which is nominated in writing by the practitioner to be the relevant new PCT in relation to his application.
The nomination referred to in paragraph (3) shall be made to the new PCT which is to deal with the application, unless it was made before the operational date to the old PCT to whom the application was made.
If no nomination is made by the person in accordance with paragraphs (3) and (4) on or before 1st November 2006, one of the relevant new PCTs concerned (determined in accordance with article 14) shall notify the person in writing that a nomination is required.
If no nomination is made by the person in accordance with paragraphs (3) and (4) within the period of one month after the notification referred to in paragraph (5) was sent, the application shall lapse.
In relation to a person who has, before the operational date, made an application to a dividing PCT for inclusion in a pharmaceutical list or a dispensing doctor list which has not been finally determined by the dividing PCT by that date, the relevant new PCT is the new PCT whose area includes the premises to which the application relates.