Article 2
Section 3(2)(a) to (i) of the 2001 Act (conduct prohibited without a licence) shall come into force on 24th May 2004 in the police areaf1 of Hampshire.
Annotations
Footnotes
- f1
-
The term “police area” has the meaning ascribed to it in section 101(1) of the Police Act 1996 (c. 16) by virtue of Schedule 1 to the Interpretation Act 1978 (c. 30).