OpenLegislation

Article 3

Original text. Later amendments are not shown.

(1)

The following provisions of the 2001 Act shall come into force in the police areasf1 specified in paragraph (2) below on 28th February 2005–

(a)

section 3(2)(a) to (i) (conduct prohibited without a licence); and

(b)

section 5 (offence of using unlicensed security operatives).

(2)

The following police areas are specified for the purposes of paragraph (1) above–

(a)

Bedfordshire;

(b)

Essex;

(c)

Hertfordshire;

(d)

Kent;

(e)

Surrey;

(f)

Sussex; and

(g)

Thames Valley.

Annotations

Footnotes

f1

The term “police area” has the meaning ascribed to it in section 101(1) of the Police act 1996 (c. 16) by virtue of Schedule 1 to the Interpretation Act 1978 (c. 30).