Paragraph 1 Interpretation
Radionuclides within patients as a result of medical diagnosis or treatment shall not be taken into account for the purposes of any of the provisions of this Schedule and radionuclides which are decay products of others present in the premises shall not be taken into account for the purposes of paragraph 2 below.