OpenLegislation

Paragraph 9

Original text. Later amendments are not shown.

In article 2(1) (Interpretation) of the Railway Bridges (Load-bearing Standards) (England and Wales) Order 1972,f1 for the word “and” at the end of sub-paragraph (a) in the definition of “railway bridge”, there shall be substituted—

“(vi)

a railway comprised in a transferred network or a new network of a network owner,

(vii)

any other installation or land used by a network owner in connection with a railway comprised in a transferred network or a new network of that network owner, and.”

Annotations

Footnotes

f1

S.I. 1972/1705.