OpenLegislation

Regulation 26 Interpretation of “appropriate diocesan authority” and “appropriate religious body”I1C1

England and Wales

In this Part—

  • “appropriate diocesan authority” has the meaning given by section 142(1) and (4) of SSFA 1998; and

  • “appropriate religious body”, in relation to a school designated under section 69(3) of SSFA 1998 as having a religious character that is not a Church of England school or a Roman Catholic Church school, means the body or person, if any, that represents the specified religion or religious denomination and that is prescribed by regulations made under section 88F(3)(e) of SSFA 1998.

Annotations

Modifications

C1

Regs. 16-31 applied (with modifications) (1.9.2012) by The School Governance (Federations) (England) Regulations 2012 (S.I. 2012/1035), regs. 1, 23, Sch. 5 (with reg. 2)

Commencement

I1

Reg. 26 in force at 1.9.2012, see reg. 1