OpenLegislation

Paragraph 15 Interpretation of paragraph 1(6): conversion not “qualifying” if planning consent and building control approval not obtainedF1

United Kingdom

(1)

A conversion is not a qualifying conversion if any statutory planning consent needed for the conversion has not been granted.

(2)

A conversion is not a qualifying conversion if any statutory building control approval needed for the conversion has not been granted.

Annotations

Textual amendments

F1

Sch. A1 paras. 8-22 inserted (11.5.2001 with effect as mentioned in s. 97(3) of the amending Act) by 2001 c. 9, s. 97(2)

Notes on Schedule A1

Textual amendments

F1

Sch. A1 repealed (with effect in relation to supplies made, and acquisitions and importations taking place on or after 1.11.2001) by 2001 c. 9, ss. 99(3), 110, Sch. 33 Pt. III(1) Note 2

F2

Sch. A1 inserted (1.5.1995 with application as mentioned in s. 21(6) of the amending Act) by 1995 c. 4, s. 21(3)