Regulation 2 Interpretation of Part 2
In this Part—
“the Act” means the Apprenticeships, Skills, Children and Learning Act 2009;
“employer” means the person by whom the apprentice is employed under an approved English apprenticeship agreement;
“final day” means the final day of the practical period;
“off-the-job training” has the meaning given in regulation 3(3);
“practical period” means the period for which the apprentice is expected to work and receive training under an approved English apprenticeship agreement;
“revised final day” means the final day, as revised by agreement between the apprentice and the employer which takes into account—
- (a)
all breaks in the practical period (if any); and
- (b)
any change in the basis on which the apprentice received work and training under the approved English apprenticeship agreement;
- (a)