OpenLegislation

Section 2 Interpretation of terms.C1

For the purposes of this Act the term “army chaplain” shall mean a commissioned chaplain to Her Majesty’s military forces in holy orders of the said Church; and the term “station” shall mean and include any camp, barrack, hospital, or arsenal, and property adjacent thereto, the site whereof is held by or in trust for Her Majesty.

Annotations

Modifications

C1

The “said Church” means the Church of England