Regulation 2 Amendment of principal Regulations
The principal Regulations shall be amended as follows:—
in paragraph 1 of regulation 3 (Interpretation) for the definition of “Technical Standards” there shall be substituted—
at the end of regulation 7 (Fees) there shall be added—
“(2A)The estimated cost referred to in Schedule 2 shall not include any amount in respect of value added tax in relation to the carrying out of work to which the estimate relates.”; and
for paragraph (b) of regulation 51 (Notices regarding operations) there shall be substituted—
“in the case of a drain which is ready to be tested for the purposes of the deemed to satisfy provisions in the Technical Standards applicable to paragraphs M2.1 and M2.2 of those Standards, that the drain had been laid and is ready for test, and”.