Article 21 Examination of witnessesI1
England and Wales
Unless the coroner otherwise determines, a witness at an inquest hearing must be examined in the following order—
(a)
first by the coroner;
(b)
then by any interested person who has asked to examine the witness; and
(c)
if the witness is represented at the inquest, lastly by the witness’s representative.
Annotations
Commencement
- I1
Rule 21 in force at 25.7.2013, see rule 1