OpenLegislation

Regulation 158 Interpretation

(1)

In this Part, —

(a)

“period ordinarily required to complete the full-time equivalent” means the period that a standard full-time student would require to complete the full-time equivalent;

(b)

“standard full-time student” means a student who is to be taken—

(i)

to have begun the full-time equivalent on the same date as the eligible postgraduate student began the part-time postgraduate course in question;

(ii)

not to have been excused any part of the full-time equivalent;

(iii)

not to have repeated any part of the full-time equivalent; and

(iv)

not to be absent from the full-time equivalent other than during vacations.

(2)

In this Part, the intensity of study is calculated as follows and expressed as a percentage—

PTFTx100

where

PT is the number of modules, credits, credit points, points or other unit to be awarded to the eligible part-time student by the academic authority if the student successfully completes the academic year in connection with which that student is applying for support;FT is the number of modules, credits, credit points, points or other unit that a standard full-time student would be required to obtain in each academic year in order to complete the full-time equivalent within the period ordinarily required to complete that course.