Regulation 2 Interpretation
In these Regulations–
-
“the Act” means the Licensing (Scotland) Act 2005;
-
“Board” means a Licensing Board continued in existence by or established under section 5 of the Act; and
-
“relevant Board”, in relation to premises, means the Board within the area of which the premises are situated.