Article 2 Interpretation
In this Order:—
-
“existing area” means a local justice area existing before 1st January 2011 and altered by this Order;
-
“new area” means a local justice area constituted by this Order.
Any reference to a justice for an area shall be construed as a reference to a justice of the peace who ordinarily acts, or as the case may be, will, on or after 1st January 2011, ordinarily act, in and for that area.