Regulation 59 Interpretation of Part VII
United Kingdom
In this Part F1...—
F2“registrable device” means a device in respect of which, in accordance with the Medical Devices Directives, registration is required with the competent authorities of a Member State or (where appropriate) a State which is a Party to an Association Agreement;“relevant device” means a device that is a “relevant device” for the purposes of Part II, III or IV F3....
Annotations
Textual amendments
- F1
Words in reg. 59 omitted (1.9.2003) by virtue of The Medical Devices (Amendment) Regulations 2003 (S.I. 2003/1697), regs. 1(1)(a), 17
- F2
Words in reg. 59 omitted (E.W.S.) (30.4.2021) by virtue of The Medical Devices (Amendment etc.) (EU Exit) Regulations 2019 (S.I. 2019/791), regs. 1(2)(e), 9(2)(a) (as amended by S.I. 2020/1478, regs. 1(3), Sch. 2 para. 2); 2020 c. 1, Sch. 5 para. 1(1)
- F3
Words in reg. 59 omitted (11.8.2021) by virtue of The Medical Devices (Amendment) (EU Exit) Regulations 2021 (S.I. 2021/873), reg. 1(1), Sch. 1 para. 20