OpenLegislation

Regulation 4 Time and manner of the giving of a merger notice

Original text. Later amendments are not shown.

(1)

A merger notice shall be given by being delivered in writing to the office of the Director by hand or by post.

(2)

Subject to paragraph (3) below, a merger notice shall be treated as having been received at the office of the Director on the day on which it is in fact delivered to that office.

(3)

Where a merger notice is delivered to the office of the Director on any day which is not a working day or after 5.00 p.m. on any working day, it shall be treated as having been received on the next working day.

(4)

Section 7 of the Interpretation Act 1978f1 shall not apply to the giving of a merger notice in accordance with this regulation.

Annotations

Footnotes

f1

1978 c. 30.