OpenLegislation

Regulation 88 Interpretation

Original text. Later amendments are not shown.

In regulations 89 to 94—

  • “relevant service in the reserve forces” means service in pursuance of a training obligation under sections 38, 40 and 41 of the Reserve Forces Act 1980f1 or Part III of the Reserve Forces Act 1996f2 or by virtue of a call out for permanent service or a recall under the Reserve Forces Act 1980 or Part VII of the Reserve Forces Act 1996;

  • “the reserve forces” means those forces specified in section 1(2) of the Reserve Forces Act 1996;

  • “serviceman” means a person who immediately before undertaking a period of relevant service in the reserve forces was a regular police officer.

Annotations

Footnotes

f1

1980 c. 9.

f2

1996 c.14.