Paragraph 4 Interpretation
In this Schedule, “non-compliance” means that the pyrotechnic article—
(a)
presents a risk; or
(b)
is not in conformity with Part 2, or RAMS in its application to pyrotechnic articles.
In this Schedule, “non-compliance” means that the pyrotechnic article—
presents a risk; or
is not in conformity with Part 2, or RAMS in its application to pyrotechnic articles.