Regulation 57 Amendment to the General Product Safety Regulations 2005
The General Product Safety Regulations 2005 M1 are amended as follows—
(a)
In regulation 2 (Interpretation) insert the following at the end of the definition of “Community law” –
“and does not include Regulation (EC) No 765/2008 of the European Parliament and the Council setting out the requirements for accreditation and market surveillance relating to the marketing of products and repealing Regulation (EEC) No 339/93 M2.”.
Annotations
Marginal citations
- M1
- M2
OJ No L218, 13.8.2008, p30.