OpenLegislation

Regulation 2 Interpretation

Original text. Later amendments are not shown.

In these Regulations—

(a)

“the Act” means the Armed Forces Act 2006;

(b)

any reference to a numbered section is to that section of the Act; and

(c)

any reference to a chaplain’s commanding officer includes—

(i)

the officer in command of any naval ship or establishment, or air-force station, in which the chaplain may be; and

(ii)

where the chaplain accompanies any body (or any portion of a body) of members of Her Majesty’s forces formed under the command of a person appointed to be the commanding officer of the body, that person.