Section 20 Interpretation of Part III.
In this Part of this Act—
“authorisation” means an authorisation required by section 12(1) above;
“controlled works” has the meaning given by section 12(2) above;
F1“health authority” means, for England and Wales, an Area Health Authority or a District Health Authority or, for Scotland, a Health Board;
“hospital premises” F2and “hospital services” have the meanings given by section 12(2) above;
“notifiable works” F3and “notifiable change” have the meanings given by section 14(7) above;
“prescribed” means prescribed by regulations made by the Secretary of State;
F4“relevant hospital premises” has the meaning given by section 12(2) above
“visiting force” means any such body, contingent or detachment of the forces of any country as is a visiting force for the purposes of any of the provisions of the M1Visiting Forces Act 1952.
Annotations
Textual amendments
- F1
Definition inserted by Health Services Act 1980 (c. 53), Sch. 3 para. 5(2)
- F2
Words substituted by Health Services Act 1980 (c. 53), Sch. 3 para. 5(3)
- F3
Words substituted by Health Services Act 1980 (c. 53), Sch. 3 para. 5(4)
- F4
Definition inserted by Health Services Act 1980 (c. 53), Sch. 3 para. 5(5)
Marginal citations
- M1